Rijksstraatweg 165, Leersum

Afbeelding van de woning
Afbeelding van de woning
Afbeelding van de woning
Afbeelding van de woning

Algemene informatie

 • Straat: Rijksstraatweg 165
 • Postcode: 3956CM
 • Stad: Leersum
 • Perceeloppervlakte: 1295 m2
 • Woonoppervlakte: 165 m2
 • Volume: 450 m3
 • Bouwjaar: 1910
 • Type: Woning met bedrijfspand
 • Prijs: € 399.000,00 k.k.
 • Toegevoegd: 19-04-2013

Contact gegevens

 • Verkoper: P. Achterberg
 • Telefoon: OnbekendHuisKetens®


Via huistekoop.nl kun je zelf actief je huis promoten en verkopen doormiddel van het HuisKeten-systeem. Heb je ook een huis in de verkoop koppel dan hier je huis en vergroot de verkoop kansen!

Mijn huis hier ketenenDit huis is onderdeel van de volgende keten(s):

Dit huis maakt deel uit van de volgende HuisKetens:

Voor dit huis zijn nog geen koppelingen aangemaakt, wordt jij de eerste?
Omschrijving

Huis te koop.nl:
Vrijstaande woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis op kavel 1295 m2: Vraagprijs 399.000 k.k.

Deze woning in het centrum van het bosrijke Leersum heeft de mogelijkheid tot combinatie met bedrijfsruimte met eigen ingang. De vrijstaande garage en twee tuinhuizen/opstallen geven diverse mogelijkheden om het grote perceel optimaal te benutten. De grote tuin is zuidelijk gericht en heeft op diverse plaatsen watervoorziening. De woning en bedrijfsruimte moeten gemoderniseerd worden maar tijdens bezichtiging zult U inzien dat dit een waardevol object is. Alleen al de locatie en kavel zullen diverse ideen bij U los maken.

Algemeen:
Het huis is gebouwd rond 1910, maar later een aantal keren aangepast. Grootdeels dubbel glas en dakisolatie. Sommige onderdelen zijn nog authentiek. De huidige staat vraagt een nieuwe ronde van aanpassingen, maar juist die mogelijkheden maken dit dan ook een aantrekkelijk object. Recentelijk (2012) is er schilderwerk en wat klein onderhoud uitgevoerd. Links naast het woonhuis is een oprit en vrijstaande stenen garage, rechts van het pand is een tweede ingang tot de bedrijfsruimte.
Verwarming en warm water worden geleverd door een CV combiketel (lease-2005) en door electrische boilers.

Leersum is onderdeel van de gemeente “Utrechtse Heuvelrug”, een mooie omgeving op de grens van boerderij-vlakland en beboste heuvels. Steden zoals Utrecht en Amersfoort zijn op minder dan 30 min. afstand en er zijn diverse buslijnen. De omgeving heeft op fiets afstand diverse uitstekende kwaliteit (basis en middelbare) scholen.

Woonhuis Entree: aan de voorzijden gelegen, de lange gang met authentieke tegelvloer loopt parallel aan de woonkamer naar achteren en deelt het pand in twee delen. Er is een trap naar de bovenverdieping. De entreehal bevat tevens een garderobe, meterkast, toegang tot het toilet. Tevens zijn er deuren naar woonkamer en keuken.

Woonkamer (ong. 38 m2):
Mooie ruime en gezellige woonkamer, ruime serre aan de voorzijde en openslaande deuren naar de achtertuin. Houten parketvloer en authentieke open haard-schouw. De ruimte kan in diverse meubel opstellingen comfortabel benut worden.

Keuken (ong. 8 m 2):
De gesloten keuken is via de gang/hal bereikbaar vanaf de woonkamer. Gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van autentieke boven-onder-deur combinatie leidend naar de tuin. De keukenopstelling is in de huidige staat eenvoudig, maar biedt een aantal mogelijkheden tot aanpassing. Vanuit de keuken is er toegang tot een kelder (sta-hoogte) van ongeveer 6 m2

Eerste verdieping:
Vanuit de (centrale) hal via een vaste trap komen we op een royale overloop. De overloop heeft twee dakramen en geeft toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De CV (2005-lease) is op deze overloop.
1e verduieping-Voorzijde: Twee slaapkamers (12 m2 en 7 m2) zijn aan de voorzijde van het huis, er zijn openslaande deuren naar balkon en dak van de serre. In de linker slaapkamer staat tevens een authentiek “bedstee” bed.
1e verdieping-Achterzijde: Twee slaapkamers aan de achterzijde (10 m2 en 7 m2) De kamers bevatten dakkapellen, diverse inbouwkasten en 1 kamer heeft een wastafel.
De eenvoudige badkamer heeft een boiler, wastafel en douchehoek.

Bedrijfsruimte:
De rechterzijde van de woning (ook met erker) is gebruikt als bedrijfsruimte, heeft daarom ook een eigen entree aan de voorzijde, tevens extra entree aan de zijkant. Deze rechterkant van het pand heeft een eigen (fiets-oprit). Dit maakt dat eventuele klanten/huurders gescheiden kunnen blijven van de prive ingang/ruimten.
De eventuele ruimte is ongeveer 18 m2 , heeft diverse mogelijkheden want bevat naast een vrije ruimte het volgende: eenvoudige keukenopstelling, wasmachine aansluiting, gecombineerde douche/toilet ruimte (compact) en een eigen meterkast. Tevens is er een extra ca 9 m2 berging.
Volgens het bestemmingsplan is B&W bevoegd om vrijstelling te verlenen aan de installatie van een verkoopruimte of dienstverlenend bedrijf ter grootte van max 100 m2 bedrijfsvloer-oppervlak.

Tuin/perceel:
Deze vrijstaande woning staat op een 1295 m2 groot perceel, het perceel is lang en breed. Bouwgrond van dit soort afmetingen uitermate moeilijk te verkrijgen op de Utrechtse heuvelrug ! Links van het huis is de oprit met stenen vrijstaande garage, achter de woning zijn diverse bijgebouwen aanwezig, er is daar water en electriciteit beschikbaar. Verder bevat de tuin diverse mooie plekjes om een rustig “zitje” te maken en uitgebreid te tuinieren. Met wat aandacht voor de afscherming van de doorgaande weg is deze grote tuin uitermate makkelijk tot een kindervriendelijk paradijsje om te toveren.


Zeker het bezichtigen waard ! Digitale brochure op aanvraag.

-Diverse (ver-) bouw tekeningen nog aanwezig.

Kort gegevens overzicht:
Bouwjaar ca 1910
Kadaster-Leersum, D2255
Woonopp. 165 m2
Inhoud 450 m2


Bezichtiging aanvragen

Vraag makkelijk en snel een bezichtiging aan voor Rijksstraatweg 165.
Stel een vraag

Vraag makkelijk en snel een vraag aan de verkoper van Rijksstraatweg 165.
Doorsturen naar een vriend

Stuur dit huis door naar een vriend of vriendin.

Doe een bod

Breng makkelijk en snel een bod uit op Rijksstraatweg 165.

Je eigen huis
gratis toevoegen?

Meld uw huis aan


Uw bedrijf
hier ook erbij?

Meld uw bedrijf aan